Bij DICOS begrijpen we dat uw KMO, veelal met een familiaal karakter, om budgettaire redenen geen beroep kan doen op de grote namen uit de consulting wereld en dat uw marketing budgetten niet onbegrensd zijn. Maar dat belet niet dat u wel behoefte heeft aan een onderbouwd communicatieplan of dat u beroep wil doen op specifieke expertise ter ondersteuning of uitbouw van uw activiteiten.

Dank zij onze kleinschalige, persoonlijke aanpak komen deze diensten nu ook binnen uw bereik. Omdat u bij ons rechtstreeks met de eindverantwoordelijke voor uw project praat, kunnen wij samen met u een gepaste oplossing op uw maat uitwerken, zowel naar budget als naar inhoud.

Onze specialisten kunnen zich hiervoor beroepen op enkele decennia ervaring in diverse sectoren, gaande van bank- en financiewezen over fundraising en de uitgeverswereld tot fmcg en kleinhandel. Deze unieke combinatie laat ons toe u bij te staan met het beste advies dat voor u anders moeilijk bereikbaar is.

Onze kennisdomeinen spitsen zich toe op:

  • (direct) marketing en communicatie in de bredere zin;
  • informatica- en automatiseringstrajecten;
  • procesverbetering en ondersteuning van uw bedrijfsbeleid.

Of u dus zoekt naar expertise voor een klein, kortlopend project of u wenst ondersteuning bij het definiëren en implementeren van een strategie op maat, contacteer ons en onderscheid u van uw concurrenten door een efficiënt en professioneel beheer van uw zaak.

logo Dicos


Website: www.dicos.be