Hoe lid worden

Vooraleer je lid wordt, mag je twee maal gratis proberen. Je moet je hiervoor wel eerst aanmelden bij een van de bestuursleden.

Indien je lid wilt worden, dien je een inschrijvingsformulier in te vullen (of laten invullen door een van de ouders voor jeugdspelers). Dit is nodig voor de verzekering.

Je betaalt het lidgeld door te storten op rekening IBAN BE85 9792 1370 0806, BIC ARSPBE22 van BD Opslag vzw. Het lidgeld bedraagt:

  • Jeugdspelers (t.e.m. 18 jaar) : 75 €
  • Recreanten (19 tot 99 jaar): 75 €
  • Competitiespelers (19 tot 99 jaar): 104,50 €
  • UIT-pas plus: 16 €

Indien uit eenzelfde familie (onder een dak wonend) drie of meer personen lid worden, dan betaal je vanaf het derde lid slechts 52,5 €.

Indien je in de loop van het jaar aansluit, dan betaal je een pro rata tarief. Meer info hierover bij de secretaris of de penningmeester.

In het lidgeld is inbegrepen: verzekering via Badminton Vlaanderen, gebruik van de velden en er worden steeds plastieken shuttles ter beschikking gesteld. De nodige nieuwe veren shuttles worden enkel voor de competitietrainingen en -wedstrijden voorzien. Tijdens het vrij spel dienen de spelers zelf voor nieuwe veren shuttles te zorgen.

Opmerking: de meeste ziekenfondsen geven een tegemoetkoming bij aansluiting, hiervoor moet je wel een formulier invullen. Meer info vind je op de website van je ziekenfonds: