Evenementen

06/09/2019
  • Testavond Belle Vue Sport

    06/09/2019 @ 19:00 - 21:00
    Pastorijstraat 50, 2800 Mechelen, België

    Bekijk meer details 

Algemene ledenvergadering

Op zondag 16 juni zijn jullie welkom op de Algemene Vergadering in de cafetaria van de sportarena te Walen. We starten om 19u30 en geven jullie toelichting over het voorbije jaar en blikken vooruit naar volgend jaar.
Omdat Stijn gekozen heeft om te stoppen als voorzitter, moet zijn ontslag worden aanvaard en moeten we een nieuwe voorzitter verkiezen. Voorlopig is er maar een kandidaat. Wie zich kandidaat wilt stellen kan een mail sturen naar info@bdopslag.be.
Heb je vragen voor de algemene vergadering gelieve deze te sturen voor 9 juni.
We zorgen wel voor een hapje tijdens de vergadering en jullie kunnen ook genieten van de specialiteiten van de brouwerij Het Anker.
Natuurlijk is iedereen welkom om voor de vergadering vrij te spelen van 17u tot 19u.

Belvu testmoment raketten

Op vrijdag 6/9/2017 organiseert BD Opslag samen met BELVU een testmoment voor badminton rackets (en ander materiaal).
Heb je een nieuwe racket nodig of wil je het verschil tussen de verschillende soorten eens voelen, kom dan zeker eens testen.
Dit testmoment gaat door op onze speelavond in de sportarena te Walem. We starten om 19u en kunnen testen tot ongeveer 21u. Normaal is dit voldoende test-tijd om je keuze te maken.
Om breukschade te vermijden en de rotatie van de rackets te bevorderen, wordt 1 tegen 1 op een half veld getest.
Er kunnen rackets die avond ook gekocht worden. Belvu brengt geen Bancontact toestel mee, maar je kan cash of via smartphone betalen (internet bankieren).
Je kan bij BELVU ook terecht voor badmintonschoenen, sportkledij, … in Edegem. Meld wel dat je lid bent van BD Opslag, dan krijg je een korting op het badmintonmateriaal.
Indien je een specifiek product wilt uitproberen kan je ons dit op voorhand laten weten.


Yonex Belgian International