Evenementen

15/09/2018
 • Yonex Belgium International

  15/09/2018
  Sportoase Philipssite, Philipssite 6, 3001 Leuven, België

  Er wordt een jeugdclinic georganiseerd, dit is een training voor jeugdspelers (8-18 jaar) gegeven door een aantal Belgische topspelers/trainers. Achteraf kunnen de spelers gratis genieten van de finales op de Yonex Belgian International.

  Naast de jeugd is uiteraard iedereen welkom om ook mee te komen kijken naar de finales

  Info en inschrijven bij Ivo en Hilde of op het inschrijfformulier op de site

  Bekijk meer details 

15/09: Yonex Belgian International


Al onze jeugdspelers (tot 18 jaar) kunnen gratis deelnemen aan de clinics tijdens de Yonex International Badminton Championship in Leuven op zaterdag 15 september 2018.

Onze jeugdspelers starten met een uurtje les (= clinic) gegeven door Belgische topspelers. Deze gaat door in Sportcomplex Kessel-Lo, Stadionlaan 4, 3010 Kessel-Lo van 11u30 tot 12u30u. Iedereen deelnemer moet om 11u20 speelklaar (club t-shirt, racket en propere indoorschoenen) zijn in de sporthal.

Daarna trekken we vrijblijvend naar de Sportoase op de Philipssite 6 te 3001 Leuven (ongeveer een 6-tal km van het sportcomplex in Kessel-Lo). Vanaf 15u kunnen we de finales van de Yonex Belgian International gratis bijwonen en tal van topspelers life aan het werk zien.
Ook niet badmintonspelers (ouders, partners,…) kunnen mee genieten van deze finales aan een voordelig tarief. Kinderen (ook diegene die niet deelnemen aan de clinic) tot 12 jaar mogen gratis de wedstrijden bijwonen.


16/09: Sportmarkt Mechelen


Op zondag 16 september heeft BD Opslag een stand op de sportmarkt op de ijzerleen van UiT zonder uitlaat 2018 in Mechelen. Altijd welkom om eens langs te komen of te helpen met de stand.


10/11: Bier, bingo & kaas avond

BD Opslag organiseert de 5de BBK. Gezellig samen eten en Bingo spelen bij een lekker biertje. De kaasschotel bestaat uit een 7-tal soorten kaas (250gr) verzorgd door kaashandel Schockaert. Als alternatief wordt er ook een vleesschotel aangeboden, voor ieder wat wils. Om de maaltijd af te sluiten serveren we huisgemaakte chocolademousse of rijstpap met bruine suiker.