Zesde Pluimpjeskwis

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Club

Wij nodigen jullie graag uit voor de zesde editie van onze Pluimpjeskwis. Dit jaar gaat de kwis door op vrijdag 7 maart 2014 om 20u15 in zaal Ter Coose (Kouter 1A – 2811 Leest). Net zoals de afgelopen 5 edities garanderen wij een avondje kwisplezier met ook aandacht voor een drankje en een hapje. Iedereen meer dan welkom om deel te nemen! Je kan je inschrijven door te mailen voor maandag 3 maart 2014 naar feestcomite@bdopslag.be.

Deelname bedraagt 20 euro per ploeg van 5 tot 6 personen.

Pluimpjeskwis 2014

Ben je echter geen kwis liefhebber, dan mag je ook zeker een handje toesteken. We zoeken zowel mensen om de zaal klaar te zetten en op te ruimen, om drank te schenken en rond te dragen als om vragen te verbeteren. Voor elk wat wils 😉 Alle helpers mogen ook mailen naar feestcomite@bdopslag.be.