Tweede jeugdontmoeting

Beste badmintonspeler en ouders,

We willen onze jeugd de mogelijkheid geven om enige tornooi ervaring op te doen. Daarom nodigen we ze uit om deel te nemen aan onze jeugdontmoetingen van de PBA (zie bijgevoegde uitnodiging). Deze is gratis voor onze leden.

Wij verwachten van de ouders dat ze hun kinderen zelf begeleiden tijdens deze jeugdontmoetingen.

Wij verwachten van onze deelnemende jeugd:

  • dat ze een half uur voor aanvang van hun eerste wedstrijd aanwezig zijn in de betreffende sportzaal en zich aanmelden bij de organiserende club. Het aanvangsuur van de eerste wedstrijd wordt enkele dagen op voorhand via mail of briefje meegedeeld.
  • dat iedereen zijn eigen racket meeneemt. Kinderen min9 jaar (minibad) moeten met een minibad racket spelen (kortere steel), de anderen moeten met een volwassen racket spelen. (Info + aankoop mogelijk bij Ivo en Hilde)
  • iedereen die deelneemt kan shuttles lenen in de club, maar moet die nadien teruggeven.
  • dat ze voldoen aan de kledingvoorschriften dwz degelijke indoor sportschoenen (proper, alleen voor gebruik binnen), een schort of sportrokje boven de knie in één kleur, zonder motief en het club T-shirt.

 

Indien je ingeschreven bent, maar wegens ziekte of om een andere reden niet aanwezig kunt zijn of te laat komt op deze ontmoeting, gelieve Hilde dan zo snel mogelijk telefonisch te verwittigen op 0496/36.25.49.

 

Je kan inschrijven door onderstaande strook af te geven aan Ivo of Hilde of een mailtje te sturen naar info@bdopslag.be ten laatste op 21 september 2013.


Inschrijving : Jeugdontmoeting 2013 – BC Vosselaar op zaterdag 5 oktober 2013

 

Naam : ……………………….     Voornaam : …………………

Geboortejaar: …………………………………..

 

Discipline min 11 / min 13 / min 15

(schrappen wat niet past)

Jongens enkel                        Mix met   ………..……..

Meisjes enkel